Vegavägen 2, 136 49 Vega, Stockholm08-400 546 02info@gtpcars.se

GT Performance Cars

Hjärtligt Välkomna!

Om oss

Vi har ett genuint intresse för bilar samt en mångårig erfarenhet inom branschen. Hos oss hittar du ett brett sortiment av bilar under ett och samma tak. GT Performance Cars AB grundades med en stor förtjusning i bilar med hög prestanda i premiumklassen. Genom ett konstant mål att uppfylla kunders krav anses vi vara en seriös aktör i Sverige. Vår plikt är att du som kund ska känna dig bekväm från första kontakt och nöjd oavsett vad det är för bil du köper. Våra kunders omdöme är något som värderas högt, därför jobbar vi dagligen för att du som kund ska få den bästa upplevelsen.

Finansiering

Vi erbjuder er förmånlig finansiering via Nordea Finans och DNB Finans. Kontakta oss för en finansiering som passar just i ditt behov.

Bekväm affär

Vår plikt är att du som kund skall känna dig bekväm från första kontakt och nöjd oavsett vad det är för bil du köper.

Garanti

Hos oss kan man alltid köpa till upp till 3 års garanti genom Garanti direkt (Svensk Bilgaranti). Prata med någon av våra säljare för mer information.

Genomgående kontroll

Samtliga bilar genomgår en extensiv kontroll för att se till att de uppfyller kvalitetskraven i vårt testprotokoll. Dessutom säljs alla bilar med en godkänd Carfax historik.

mission

I Samarbete med

Dags att byta bil?

Vi tar in ditt inbyte och säljer bilen du köper med garanti och bilfinansiering.


Vegavägen 2, 136 49 Vega, Stockholm

08-400 546 02

info@gtpcars.se

MÅN-FRE: 11:00 - 19:00LÖRDAG: 11:00 - 16:00SÖNDAG: ENLIGT TIDSBOKNING

Feedback

Din feedback är viktig för oss

Hitta hit